Версия Campus

Версия Campus

Версия за университети.

CYPE предлага различни начини за използване на своите програми с еднакви характеристики за всяка една от тях. Отнася се за Версията за оценка, Времен лиценз, Версия Campus и Професионалната версия.

Версията Campus на програмите на CYPE е аналогична на Временния лиценз, но е специално проектирана за работа в обществени мрежи, функциониращи под ръководството на Eduroam1 (education roaming), също както и многобройни университети по целия свят (Европа, Канада, САЩ и някои страни в Азия и Океания, като Китай, Япония, Австралия и Нова Зеландия).

Версията Campus предоставя  възможност за ползване на програмите и модулите на CYPE,  договорени с университет за определен срок, обикновено този срок е от една учебна година. За да използвате този лиценз е необходимо да се въведе парола, предоставера от CYPE или Вашия университет и да разполагате с постоянна широколентова връзка към интернет. Той е предназначен единствено за употреба с учебна цел (непрофесионална), като е възможно използването му в публичните мрежи през порт 110.

Не съществува отделно DVD за инсталирането на Временният лиценз. С инсталирането на DVD на програмите на CYPE може да инсталирате Временния лиценз. По време на процеса на инсталиране ще бъдете попитани за вида на версията, която желаете да инсталирате. В опцията Изтегляне от нашия сайт може да свалите файла, който също Ви дава възможност да инсталирате която и да е от новите версии.

Повече информация за останалите версии можете да намерите тук:

1 Eduroam (education roaming) e международна инициатива, която има за цел да създаде една уникална възможност за  мобилност в академичните среди. “Eduroam ES” e проект на RedIRIS за координиране на организациите, които участват в тази инициатива в Испания. Тази инициатива обединява широк кръг от организации, основани на политиката на употреба и поредица от технологични и функционални изисквания, които позволяват на потребителите във всеки един момент да използват  услугите, от които се нуждаят. Крайната цел е да се осигури достъп на потребителите до интернет, достъп до услуги и ресурси на организацията и достъп до услугите и ресурсите на организацията, която ги обединява в този момент, всичко това направено по възможно най-прозрачен начин.

 

©CYPE Bulgaria - БЪЛГАРИЯ - тел.:(+359) 2 42 65 005 - (+359) 886 439 699
Начало | CYPE | Продукти | Пишете ни
Испански | Френски | италиански | Испанcки-Мексико | Португалски | Английски | Други дистрибутори
CYPE. Софтуер за Архитектура, Инженерство и Конструкция